Høstprogrammet 2015

Kurskatalog høsten 2015Høstens program er klart! Et variert og spennende program, synes vi, og vi håper du er enig! Noen av kursene har allerede mange påmeldte, så om du ser noe du liker, er det bare å hive seg rundt og sende en påmelding til kurs@nannestadhusflidslag.com.

Nytt fra høsten er Spinneringen som starter 9. september kl 18-21. Dette er ikke et kurs med lærer, men vi møtes en gang i måneden og hjelper hverandre om det trengs. Ta med egen rokk, husflidslaget har håndteiner, karder og kardemaskin vi kan bruke.

Aller først ut er imidlertid Sommerkursuka 3.-7. august. Her er det en ledig plass på vev, og noen plasser på rammeverkskurver. Ellers kjører vi nybegynnerkurs i kurvflettingi oktober, vi prøver oss på keramikk, det blir helgekurs i lærarbeid, og selvfølgelig flatvev – som allerede har venteliste.

På torsdagskveldene har vi også et mangfoldig program til høsten, med besøk av både garnbutikk og mohairgård, det blir Book Art i samarbeid med biblioteket, småkurs og selvfølgelig strikkekafé hver torsdag.

Programmene for Ung husflid og Ungdomsflid er også oppdatert.

Vi håper du finner noe av interesse!

Har du spørsmål eller forslag til kurs, ta gjerne kontakt med studieleder på kurs@nannestadhusflidslag.com