Temakvelder og småkurs høsten 2015

Temakveld: Besøk av Nøstesjel

20. august kl. 18-21
Merethe driver garnbutikken Nøstesjel på Ask, og lager også strikkeoppskrifter bl.a. for bladet Kamille. Hun forteller om garn og mønster, og har også med garn og annet for salg. Du kan følge Nøstesjel på Facebook, og de har også egen nettbutikk.
Gratis og åpent for alle

Temakveld: Keramikk

27. august kl 18-21.
Glenn Helgesen viser eksempler på platetek­nikk og svarer på spørsmål i forbindelse med kurset i september. Du kan se eksempler på plate- og pølseteknikk på Pinterest.
Gratis og åpent for alle.

Temakveld: Besøk av Mohair-ull

Torsdag 10. september kl 18-21
Hege fra Mohair-ull på Eina kommer og forteller om mohairgeiter, ull og spinning. Hun har også både garn og fiber til salgs. Les mer om Mohair-ull på Facebook-sida deres.
Gratis og åpent for alle.

Småkurs: Book art

Torsdag 8. oktober kl. 18-21 på Nannestad bibliotek.
Lag kunst av bøker! Vi skjærer, bretter og pynter. Biblioteket stiller med gamle bøker og lett servering. Se eksmpler på Book Art her.
Kursavgift: 150,- Påmelding til biblioteket på e-post nannestad.bibliotek@nannestad. kommune.no

Småkurs: Marmorering

26. november kl 18-21
Visste du at du kan dekorere kopper, jule­kuler og annet med neglelakk? Med en enkel marmoreringsteknikk lager vi flotte ting. Ta med noe du vil marmorere og neglelakkrester. Trenger du inspirasjon, kan du ta en titt på Pinterest.
Kurslærer: Wenche Fredheim
Gratis og åpent for alle.

Temakveld: Tvebandstrikk

IMG_20150602_19370915. oktober kl 18-21
Anne-Mette Nordal demonstrerer den gamle strikketeknikken tvebandstrikk, eller latvisk flette, som gir et tett og varmt stoff med flotte mønstre. Ta med garn og pinner som passer til, gjerne så du kan strikke rundt.
Gratis og åpent for alle.